Коприва-Nettle

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка коприва

Борд Меню

събота, 1 ноември 2014 г.

Widgets

Корен от коприва за повишаване на сексуалната функция

Натурално средство за  повишаване на Свободния тестостерон


Проучванията сочат, че когато става дума за тестостерон и неговото действие,само свободният тестостерон е това което наистина е от значение.Тъй като това е тестостерона, който е готов и е в състояние действително да "работи" върху тъканите. Причината е, че около две трети от свързания тестостерон всъщност е химически свързани с протеин, наречен секс хормон-свързващия глобулин (SHBG) и около 1/3 до протеин, наречен албумин. Ето защо само малък процент (около 2 на сто) е действително свободен да извършва функциите които очакваме от него.Действието на тестостерон е да  помага на нашите мозъци, кръв, мускули-мускулна маса,сила и издръжливост, сексуален живот и всички други неща, които свързваме с тестостерон.



Коприва корен-Nettle root има точно тази полза за  здравето на мъжете. Лигнаните, съдържащи се в Корен от коприва,може да помогнат за предотвратяване на свързването на секс-хормон-свързващия глобулин с тестостерон.Лигнаните притежават антиоксидантно действие,те регулират хормоналното равновесие и увеличават производството на хормони в човешкия организъмТова може да помогне и да се гарантира, че свободният тестостерон е на разположение за насърчаване на мъжката жизненост,сексуалната функция,покачване на сила издръжливост и мускулна маса.

Хиляди години на безопасна употреба на коприва от човека, подкрепени от съвременните научни изследвания показват,че корен от коприва може да повлияе положително на сексуалността и общо благосъстояние при мъже.

Прием на л карнитин и корен от коприва помага да се възпрепятстват намаляващите нива на тестостерон и неблагоприятно въздействие върху здравето на мъжете. Изследванията показват, че е възможно да се въздейства положително на циркулиращия свободен тестостерон.Да се противодействие,на увеличение в нивата на естроген, като по този начин повишаване на цялостната жизненост,здраве и спортни резултати.
Fhl.bg - онлайн хранителни добавки

Няма коментари:

Публикуване на коментар