Коприва-Nettle

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка коприва

Борд Меню

събота, 1 ноември 2014 г.

Widgets

Коприва против алергии

Коприва при алергии



Копривата е била използвана в продължение на векове за лечение на симптоми на алергия, особено сенна хрема, която е най-често срещаният алергичен проблем. Копривата съдържа биологично активни съединения, които намаляват възпалението.Мнозина лекари алерголози, твърдят че няма нищо по-ефективно от коприва за облекчение на алергията. Има публикувани изследвания в Националния колеж по Натуропатия в Портланд, Орегон.



Деконгестанти, антихистамини,и редица лекарства като Allegra и Claritin лекуват само симптомите на алергиите и са склонни да губят ефективност след определен период от време. Те също могат да предизвикат сънливост, сухи синуси, безсъние и високо кръвно налягане. Копривата няма нито един от тези странични ефекти. Тя може да се използва редовно и продължително време и има внушителен брой други ползи най-вече за лечение на разширяването на простатата.

В допълнение, въздушните части от коприва може да намалят количеството на хистамин, който се произвежда от организма в отговор на алергена. Алерген е вещество като цветен прашец, които могат да провокират силен имунен отговор при индивиди, които са чувствителни към него. Този потенциал на действие, на надземните части на коприва (листа от коприва), може да помогне за намаляване на симптомите на алергия.
Fhl.bg - онлайн хранителни добавки

Няма коментари:

Публикуване на коментар